2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı'nı icra ettik.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı'nı icra ettik.

Okulumuz Teknopark Ankara İvedik OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılışı ve 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Başlangıcı Programı'nı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 09.00'da okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan GÜLTEKİN'nin teşrifleri ve yönetim kurulu üyeleri, OSB çalışanları, sanayicilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz programda bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz de hazır bulundular.

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programımız, Okul Müdürümüz Sayın Alper OĞUZ'un açılış konuşmaları ile devam etti. Daha sonra İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan GÜLTEKİN konuşmalarını yaptılar. Konuşmalarında İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu olarak okulumuza inşaatından donatımına, çevre düzenlemesinden açılışına kadarki süreçte sağladıkları katkılardan bahsettiler. Öğrencilerimize iş ve istihdam müjdesi de veren GÜLTEKİN, konuşmalarına ekosisteme verdikleri önemle devam ettiler. Okul Müdürümüz Sayın Alper OĞUZ,  İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan GÜLTEKİN'e maddi ve manevi katkıları ve emekleri için teşekkür plaketi takdim ettiler. Yine okulumuz atölyelerinin donatımı için büyük katkılar sağlan Hidro Kontrol A.Ş.'den Sayın Büşra ERGENÇ ve okulumuz öğrencilerinin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan Yılmazlar Kırtasiye adına Samet Bey plaketlerini İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan GÜLTEKİN Bey'in elinden aldılar.  İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan GÜLTEKİN'in 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk ders zilini çalmasıyla öğrencilerimiz dersliklere alındı. Programın sonunda prokoldeki misafirlerimiz ve velilerimizle okulumuz kampüsü gezildi.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın okulumuza, devletimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni eder; başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileriz.

 

14.09.2022 276

Açılış TöreniAçılış TöreniAçılış Töreni