Anıtkabir'deki 10 Kasım Töreni'ne katıldık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümü münasebetiyle ebedî istirahatgâhı olan Anıtkabir'de yapılan resmî törene Müdür Yardımcımız Sayın Suat BAYNAZI ve İngilizce Öğretmenimiz Sayın Eşref KURTKAYASI'nın mihmandarlığında okulumuz 9/E AMP ve 9/P AMP sınıfı öğrencileri ile katıldık.

Anıtkabir'deki tören, 08.50'de devlet erkânının Aslanlı Yol'dan yürüyüşü ile başladı. Mozoleye çelenk konulması ve Atatürk'ün 84 yıl önce vefat ettiği saat olan 09.05'te saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Daha sonra protokolde yer alan devlet erkânı, Misak-ı Millî Kulesi'ne geçti ve burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Devlet töreninin ardından öğrencilerimiz ile Anıtkabir'i gezdiler.

10.11.2022 306

10-11-2022