Ankara Milletvekili Sayın Zeynep YILDIZ okulumuzu ziyaret ettiler.

Ankara Milletvekili Sayın Zeynep YILDIZ, 08.09.2022 Perşembe günü okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun tamamlanmak üzere olan inşaatı ve donatımı hakkında bilgi alan milletvekilimiz; okumuzun donatım, öğretmen ve kaynak ders kitabı gibi ihtiyaçları da not alıp bu eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması için ilgili makamlar ile görüşmeler yapacağını ifade ettiler. Seminer haftası olması münasebetiyle konferans salonunda seminer faaliyetlerini yürüten öğretmenlerimizle de görüşen milletvekilimiz, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler. Milletvekilimiz, ziyaretlerinin sonunda okul idaremiz ve öğretmenlerimizle bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

14.09.2022 304

Milletvekilimizin Okulumuzu Ziyaretleri

Milletvekilimizin Okulumuzu ZiyaretleriMilletvekilimizin Okulumuzu ZiyaretleriMilletvekilimizin Okulumuzu Ziyaretleri