Ankara'mızın başkent oluşunun 99. yıl dönümünü coşku ile kutladık.

13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 12.00'de, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz program, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimiz ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması, akabinde İstiklal Marşı'nın Müzik Öğretmenimiz Sayın Ebru ÜÇGÜL yönetiminde okunması ile başladı.

Törende Dilara ALAŞ adlı öğrencimizin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından 9/B sınıfından Alperen KAPLAN, ATP-9/E sınıfından Kıvanç TAŞYAPAR ve Osman ŞEREF adlı öğrencilerimiz "Ankara" konulu şiirler okudular.

"Dünden Bugüne Ankara" adlı video gösteriminin ardından Müzik Öğretmenimiz Sayın Ebru ÜÇGÜL "Türkiye'min Kalbi Ankara" adlı şarkıyı seslendirdi.

Programın tertip komitesindeki öğretmen arkadaşlarımıza ve programda emeği geçen öğrencilerimize teşekkür eder, Ankara'mızın başkent oluşunun 99. yıl dönümünün kutlu olmasını dileriz.

13.10.2022 385