Ata'mızın Ankara'ya gelişinin yıl dönümünü törenle kutladık.

Ata'mızın Ankara'ya gelişinin yıl dönümünü törenle kutladık.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya teşriflerinin 103. yıl dönümünü okulumuzda coşkulu bir törenle kutladık.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ceyda KILINÇ, Matematik Öğretmeni Ayşegül ÇEYREK ve Müzik Öğretmeni Ebru ÜÇGÜL'ün hazırladığı programda, sunuculuğu ATP-9/E sınıfından Akif Kerem IŞIK yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ATP-9/E sınıfından Kıvanç TAŞYAPAR yaptı.

Şiirler ve video gösterimi bölümünde ATP-9/E sınıfından Osman ŞEREF, Behçet Kemal ÇAĞLAR'ın "Ankara" adlı şiirini okudu. "Atatürk'ün Ankara'ya Gelişi" adlı video gösteriminden sonra ATP-9/E sınıfından Dilara ALAŞ, Naim YALNIZ'ın  "Atatürk'ün Ankara'ya Gelişi" adlı şiirini okudu.

Seymenler'in Atatürk'ü karşıladığı son bölümde ise AMP-9/B sınıfından Fatih Burak RAMAZANOĞLU, Mustafa Kemal Atatürk'ü; AMP-9/E sınıfından Ahmet Ertuğrul ŞİMŞEK, AMP-9/P sınıfından Mustafa Yahya ŞİMŞEK ve AMP-9/M sınıfından Bedirhan ŞİMŞEK adlı öğrencilerimiz ise Seymenler'i canlandırdı.

Programın sonunda Seymenler, Ankara yöresine ait halk oyunlarını oynadılar.

Programın tertip komitesindeki öğretmen arkadaşlarımızı ve programda görev alan bütün öğrencilerimizi tebrik eder, emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

27.12.2022 415

27-12-202227-12-202227-12-202227-12-2022