Dünya Su Günü münasebetiyle okulumuzda sunum yapıldı.

22 Mart 1993 tarihinde Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen karara göre, 22 Mart Dünya Su Günü olarak ilan edilmiştir.

22 Mart Dünya Su Günü’nü okulumuzda bir programla kutladık.

Açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Alper OĞUZ’un yaptığı programda, Coğrafya Öğretmenimiz Şehriban ÖZAYDIN, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ATP-9/B sınıfından Muhammet Burak AŞÇI ve Nisa Bahar BAYTAR adlı öğrencilerimiz bir sunum yaptılar.

Sunumda; suyun önemi, Dünya’da su, Dünya’daki içme suyu varlığı, su kaynakları, suyun amacı dışında kullanımı, iklim değişikliği ve su, suyun gelecekteki rolü, su kaynaklarının azalmaması için alınması gereken tedbirler, su kirliliğinin doğaya yansıması, evde su tüketimi ve su tasarrufu konularına değindiler.

Bu anlamlı program için Coğrafya Öğretmenimiz Şehriban ÖZAYDIN’a ve öğrencilerimiz Muhammet Burak AŞÇI ve Nisa Bahar BAYTAR’a teşekkür ederiz.

29.03.2023 205

29-03-202329-03-202329-03-2023