İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Bedri EKŞİ ve İvedik OSB Bölge Müdürümüz Sayın Fatih ÖZTEPE okulumuzu ziyaret ettiler.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Bedri EKŞİ ve İvedik OSB Bölge Müdürümüz Sayın Fatih ÖZTEPE okulumuzu ziyaret ettiler.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Bedri EKŞİ ve  İvedik OSB Bölge Müdürümüz Sayın Fatih ÖZTEPE 09.09.2022 Cuma günü okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun bitmek üzere olan inşaatını gezen ve tamamlanmakta olan donatımını yerinde gören İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Bedri EKŞİ, okulumuzun yeni eğitim ve öğretim yılına eksiksiz olark girmesi için bütün imkânlarını seferber ettiklerini, okulumuzun proje meslek okulu olması ve İvedik OSB içerisinde yer alması dolayısıyla okulumuza çok büyük önem atfettiklerini, bu anlamda da okulumuzdan büyük başarılar beklediklerini ifade ettiler. Kendilerinin ziyaretinde İvedik OSB Bölge Müdürümüz Fatih ÖZTEPE de İvedik OSB olarak okulumuza sağladıkları maddi ve manevi katkılar ile gerçekleştirmeyi düşündükleri hedefler hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Okul Müdürümüz Alper OĞUZ da kendilerine okulumuz hakkında brifing verdiler.

Nazik ziyaretleri için İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Bedri EKŞİ ve  İvedik OSB Bölge Müdürümüz Sayın Fatih ÖZTEPE'ye şükranlarımızı sunarız.

14.09.2022 188

MTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTEMTE