İvedik OSB Bölge Müdürü Sayın Metin Fatih ÖZTEPE ve Md. Yrd. Sayın Şevket ÇINAR'ı ziyaret ettik.

Okul Müdürümüz Sayın Alper OĞUZ; idareci, öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyetle İvedik OSB Bölge Müdürü Sayın Metin Fatih ÖZTEPE ve Müdür Yardımcısı Sayın Şevket ÇINAR'ı 21.09.2022 Pazartesi günü ziyaret ettiler. Olulumuzun her aşamasında maddi ve manevi katkılarını ve emeklerini esirgemeyen Sayın Metin Fatih ÖZTEPE ve Sayın  Şevket ÇINAR'a okulumuz adına şükranlarını sunan Okul Müdürümüz, ziyaretin sonunda Sayın ÖZTEPE ve Sayın ÇINAR'a plaket takdim ettiler.

Nazik ev sahipliği için İvedik OSB Bölge Müdürümüze ve Müdür Yardımcımıza teşekkür ederiz.

21.09.2022 437

21-09-202221-09-2022