İvedik OSB ve Teknopark Ankara yöneticileri, öğrencilerimiz ile kahvaltıda buluştular.

İvedik OSB'nin organize ettiği kahvaltılı programına İvedik OSB Bölge Müdürü Sayın Metin Fatih ÖZTEPE ve Md. Yrd. Sayın Şevket ÇINAR, Teknopark Ankara Genel Müdürü Sayın Berk YAVRU teşrif ettiler.

Okul Müdürümüz Alper OĞUZ, Müdür Başyardımcısı Ramazan TİMURLENK, Pansiyondan Sorumlu Md. Yrd. Suat BAYNAZI ve belletmenlerin de hazır bulunduğu kahvaltıda, pansiyonda kalan öğrenciler ile bir süre sohbet eden heyet, kahvaltının ardından pansiyonumuzu gezerek binamızın eksiklikleri, acil ihtiyaçları hakkında Okul Müdürümüz Alper OĞUZ'dan bilgi aldılar.

Tertip ettikleri kahvaltılı program ve katılımları için kendilerine şükranlarımızı sunarız.

15.10.2022 4605

15-10-202215-10-202215-10-2022