Okul Aile Birliği Toplantımız

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantımızı, 15 Ekim 2023 Pazar günü İvedik OSB Başkanlığı  -1. katta bulunan konferans  salonunda gerçekleştirdik. Saat 10.00'da başlayan toplantıya  Okul Müdürümüz Sayın Alper OĞUZ,  öğretmenlerimiz ve velilerimiz iştirak ettiler.

Saygı duruşunda bulunulması  ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Sayın Alper OĞUZ, bir açılış konuşması yaptılar. Okulumuzun inşaatının başlamasından bugüne değinki süreci anlatan Okul Müdürümüz, donatım faaliyetleri, okulumuzun kısa ve uzun vadedeki ihtiyaçları, bu eğitim ve öğretim yılındaki hedeflerimiz, beklentilerimiz ve projelerimiz hakkında velilerimize kapsamlı bilgi verdiler. Divan Başkanlığı'nı Sayın Hasan ZENGİN'in yaptığı toplantıda geçtiğimiz dönem Okul-Aile Birliği Başkanı olan Sayın Hasan ADAY'ın  Okul-Aile Birliği faaliyetleriyle ilgili sunumunu gerçekleştirmesinden sonra Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri seçildi. Bütçe görüşmesinin ardından Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Okulumuz eğitim ve öğretim kalitesinin ve başarısının yükseltilmesine yönelik görüş ve önerilerin alındığı toplantımız, dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Kıymetli vakitlerini ayırıp toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür eder, Okul-Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu'na seçilen velilerimize başarılar diler, toplantımızın ve alınan kararların hayırlı olmasını temenni ederiz.

15.10.2023 290

15-10-202315-10-202315-10-202315-10-202315-10-2023