Okul-Aile Birliği toplantımızın ilkini gerçekleştirdik.

Okul-Aile Birliği toplantımızın ilkini gerçekleştirdik.

Okul Aile Birliği toplantımızın ilkini 24 Eylül 2022 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Saat 10.00'da başlayan toplantıya başta Okul Müdürümüz Sayın Alper OĞUZ, İvedik OSB Bölge Müdürü Sayın Metin Fatih ÖZTEPE, Müdür Yardımcısı Sayın Şevket ÇINAR olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ve geniş bir katılımla velilerimiz iştirak ettiler.

Saygı duruşunda bulunulması  ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Sayın Alper OĞUZ, bir açılış konuşması yaptılar. Okulumuzun inşaatının başlamasından bugüne değinki süreci anlatan Okul Müdürümüz, donatım faaliyetleri, okulumuzun kısa ve uzun vadedeki ihtiyaçları, bu eğitim ve öğretim yılındaki hedeflerimiz, beklentilerimiz ve projelerimiz hakkında velilerimize kapsamlı bilgi verdiler.

Divan Başkanlığı'nı İvedik OSB Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Şevket ÇINAR'ın yaptığı toplantımızda Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri seçildi. Bütçe görüşmesinin ardından Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Okulumuz eğitim ve öğretim kalitesinin ve başarısının yükseltilmesine yönelik görüş ve önerilerin alındığı toplantımız, dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Kıymetli vakitlerini ayırıp toplantımızı teşrif eden İvedik OSB Bölge Müdürü Sayın Metin Fatih ÖZTEPE, Müdür Yardımcısı Sayın Şevket ÇINAR'a ve toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür eder, Okul-Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu'na seçilen velilerimize başarılar diler, toplantımızın ve alınan kararların hayırlı olmasını temenni ederiz.

24.09.2022 487

25-09-202225-09-202225-09-202225-09-2022