Okulumuz Münazara Yarışması'nı AMP-9/P sınıfı kazandı.

Okulumuz Fizik Öğretmeni Sayın Yeliz GÖK'ün hazırlayıp yönettiği sınıflar arası münazara yarışmasında bugün finalist takımlar yarıştı.

AMP-9/P sınıfı ile AMP-9/B sınıfının yarıştığı final müsabakasında öğrencilerin performansı ve jürinin takdiriyle AMP-9/P sınıfı, yarışmanın birincisi oldu.

Münazara yarışmasını tertip eden Fizik Öğretmenimiz Yeliz GÖK başta olmak üzere, yarışmanın her safhasında jüri görevi alan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, birinci olan takımdaki Taha ÇEVİK, Furkan ASLANOL ve Belinay YILMAZ adlı öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Verdikleri emek, gösterdikleri gayret ve sergiledikleri centilmence mücadele için, yarışmaya katılan bütün takımları da bu vesileyle tebrik ederiz.

10.01.2023 278

10-01-202310-01-2023