Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu öğrencilerine okulumuzu tanıttık.

Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun tanıtımı yapıldı.

17.03.2023 Cuma günü, Yenimahalle ilçe sınırlarımızdaki Şehit Mustafa Aslan Ortaokulunun 8. sınıf öğrencileri, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı öncesi okulumuzu gezdiler.

Okul tanıtım etkinlikleri kapsamında okulumuzu ziyaret eden öğrenciler; geçen yılki taban puanlarımız, alanlarımız ve öğrenci kapasitemiz hakkında Müdür Yardımcılarımız ve Okul Rehber Öğretmenimiz Engin SEZER'den bilgi aldılar.

Konferans salonunda yapılan bilgilendirmenin ardından öğrenciler; dersliklerimiz, atölyelerimiz ve kütüphanemizin yanı sıra yerleşkemiz içerisinde yer alan pansiyonumuz ve spor salonumuzu da yakından görme imkânı buldular.

Gösterdikleri teveccüh ve ilgi dolayısıyla Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu idareci ve öğretmenleri başta olmak üzere okulumuzu tanımak için gelen bütün öğrencilere teşekkür ederiz.

17.03.2023 342

17-03-202317-03-2023