Teknopark Ankara İvedik OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve teknik eğitimde; sürekli gelişim ve değişimin ışığında yüksek teknolojiye hakim, mesleki yeterliliğe sahip, sanayi sektörü ile işbirliği yapan, sporda ulusal ve uluslararası başarıları yakalayan, nitelikli bireyler yetiştiren lider okul olmaktır.

Misyon: Temel amacımız; millî eğitim evrensel öğretim yaklaşımıyla yerel değerlerine bağlı, spor alanında temel bilgi ve becerileri kazanmış, başarılı, özgüveni yüksek, küresel gelişmeleri takip edebilen, yüksek teknolojinin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına uygun, alanında mesleki yeterliliğe ulaşmış, bilgiyi üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek ve öğrencilerini üst öğrenim kurumlarına hazırlamaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: 100 Kişi kapasiteli erkek öğrenci pansiyonu bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2022 Yılı Merkezi Sınav Puanı İle Öğrenci Alan Liselerin Taban/Tavan Puanları ve Yüzdelik Dilimleri Taban Puan Taban Yüzde Tavan Puan Tavan Yüzde Bilişim Teknolojileri 383,1692 13,05 438,976 4,1 Elektrik-Elektronik 380,118 13,66 413,639 7,67
Sportif Etkinlikler: GÜREŞ-BASKETBOL-VOLEYBOL-OKÇULUK-DART-HENTBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: ANADOLU MESLEK PROGRAMI MERKEZİ YERLEŞTİRME (SINAVLI) İLE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANINA 30; ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANINA 30; MAKİNE ve TASARIM TEKNOLOJİLERİ ALANINA 30; PLASTİK TEKNOLOJİLERİ ALANINA 30 ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. ANADOLU TEKNİK PROGRAMI MERKEZİ YERLEŞTİRME (SINAVLI) İLE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANINA 30; ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANINA 30 ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

WEB - https://teknoparkankara.meb.k12.tr

Adres - İVEDİK OSB MAH. 1439 CAD. NO 3 YENİMAHALLE / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yenimahalle İlçesi İvedik OSB içersindedir. Yerleşim yeri olarak Serhat Mahallesi, Ostim Mahallesi, Kardelen Mahallesi, İlkyerleşim Mahallelerine yakın bölgededir.

Adres - İVEDİK OSB MAH. 1439 CAD. NO 3 YENİMAHALLE / ANKARA

Ulaşım ADRES: İVEDİK OSB MAHALLESİ 1439 CADDE NO:3 YENİMAHALLE ANKARA Melih Gökçek Bulvarı Üzerinden Dolmuş ve 234 Nolu Metro Ring Otobüsleri Okulun Önünden Geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yenimahalle Kaymakamlığına 9.3 km, Kızılay merkezine 15 km, Ulus Atatürk Heykeline 14 km uzaklıktadır.